077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Gewrichtsklachten

Afspraak maken

MEER INFORMATIE OVER

Gewrichtsklachten

Heeft u moeite met het uitoefenen van uw hobby’s? Krijgt u tijdens het hardlopen last van de knieën of enkels? Speelt de pols weer op tijdens het gitaarspelen? Ervaart u schouderklachten tijdens het handballen of tennissen?
Gewrichtsklachten zijn erg vervelend en hinderen je in vrijwel al je dagelijkse handelingen, activiteiten of hobby’s. Deze klachten kunnen vanzelf weer overgaan, maar vaak zien we dat gewrichtsklachten toch sluimerend actief blijven of na een klachtenvrije periode weer vrij plotseling opspelen. Maak een afspraak bij een van onze collega’s om de bron van jouw gewrichtsklachten te laten onderzoeken en hier voor langere termijn een einde aan te maken!

Maak een afspraak

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken

Afspraak maken

Wat ons uniek maakt in Gewrichtsklachten

  1. Snelle screening!

    Vaak loop je al een tijdje met gewrichtsklachten, al kun je natuurlijk ook net een blessure opgelopen hebben. Hoe dan ook gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag om de oorzaak van jouw probleem te achterhalen! Wanneer je een afspraak bij ons maakt, kunnen wij je meestal al in de 1e sessie een beeld geven van de oorzaak, de prognose voor jou bepalen en starten met een behandelplan!

  2. Alternatieve blik!

    Al vaker te maken gehad met dezelfde soort gewrichtsklachten? Klachten die overgaan, of wat op de achtergrond blijven zeuren? Wij hebben verschillende invalshoeken binnen onze praktijk die betrekking hebben op het oplossen van gewrichtsklachten. Klaar om nu écht eens die 'niet op te lossen' klacht tóch op te lossen? Neem dan snel contact op met ons!

  3. Totale aanpak!

    Je komt met een gewrichtsklacht bij ons en wilt hier zo snel mogelijk vanaf, logisch! Echter zullen wij jouw klacht grondig onderzoeken en ook de bron van jouw klacht onder handen nemen. Dit kan door training, adviezen, tips omtrent het gebruik van materiaal, omstandigheden, schoeisel, etc. Kortom, jouw klacht wordt niet alleen verholpen, maar ook de kans op een terugval of herhaling wordt zo klein mogelijk gemaakt!

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

crossmenu