077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Klachten

Afspraak maken

Klachten

Waar wij je bij kunnen helpen

 • Gewrichtsklachten

  Heeft u moeite met het uitoefenen van uw hobby’s? Krijgt u tijdens het hardlopen last van de knieën of enkels? Speelt de pols weer op tijdens het gitaarspelen? Ervaart u schouderklachten tijdens het handballen of tennissen? Gewrichtsklachten zijn erg vervelend en hinderen je in vrijwel al je dagelijkse handelingen, activiteiten of hobby's. Deze klachten kunnen vanzelf weer overgaan, maar vaak zien we dat gewrichtsklachten toch sluimerend actief blijven of na een klachtenvrije periode weer vrij plotseling opspelen. Maak een afspraak bij een van onze collega's om de bron van jouw gewrichtsklachten te laten onderzoeken en hier voor langere termijn een einde aan te maken!

  Lees meer
  Gewrichtsklachten
 • Nekklachten

  Na een drukke werkdag last van nekklachten? Moeite met achterom kijken op de fiets of in de auto? Hoofdpijnklachten of druk rond het hoofd? Nekklachten of klachten ten gevolge van nekklachten (zoals hoofdpijn/druk rond het hoofd of de ogen) zijn zeer hinderlijk en beperken je dagelijkse activiteiten enorm.

  Lees meer
  Nekklachten
 • Rugklachten

  Ervaart u regelmatig problemen met het opstarten van de dag? Pijn in de rug met het opstaan uit een stoel? Dat wanneer u wat langer moet staan, u eigenlijk niet zo goed weet hoe u op den duur moet staan? Rugklachten zijn een van de meest voorkomende klachten. Van langdurige trajecten tot de meest onverwachte, acute rugklacht. "Even de pen oprapen die is gevallen..." Voor elke soort rugklacht, is een apart behandeltraject. Neem contact op met ons en wij zullen je hierover alles uitleggen!

  Lees meer
  Rugklachten
crossmenu