077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Praktische informatie

Afspraak maken

FysioTeam Tegelen

Onze praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie van onze behandelingen en tarieven binnen én buiten onze praktijk!

Afspraak maken

FysioTeam Tegelen

Tarieven

 1. Fysiotherapie

  Een reguliere behandeling fysiotherapie, daarvoor kunt je bij iedereen van ons terecht!

  45,00

 2. Bekkenfysiotherapie

  Een behandeling bekkenfysiotherapie, hierin zijn onze volgende medewerkers gespecialiseerd: Josje Stessen en Lisette Driessen.

  45,00

 3. Manuele therapie

  Een behandeling manuele therapie nodig? Hiervoor moet je bij Matthias Christen zijn.

  57,00

 4. Oedeemtherapie

  Een behandeling oedeemtherapie wordt bij ons verzorgd door Josje Stessen.

  57,00

 5. Kinderfysiotherapie

  Voor behandelingen kinderfysiotherapie, kun je het beste een afspraak maken met Rick Keijers of Daphne Verstappen (i.o.).

  57,00

 6. Fysiotherapie aan huis

  Een fysiotherapiebehandeling nodig, maar niet in de mogelijkheid om naar onze praktijk te komen? Indien er een verwijzing van de huisarts is, is het ook mogelijk dat wij aan huis komen!

  59,50

 7. Screening, intake en onderzoek

  Heb jij een nieuwe klacht, ben je voor de eerste keer bij ons in de praktijk óf is het een klacht waarvoor je al geruime tijd niet meer bij ons in de praktijk bent geweest? Dan wordt het dossier altijd gestart met een screening, intake en onderzoek.

  57,00

 8. Intake en onderzoek na verwijzing

  Heb jij een nieuwe indicatie voor fysiotherapie en ben je hiervoor bij de huisarts geweest, dan starten wij altijd met een intake en onderzoek na verwijzing.

  45,00

 9. Functional Patterns (1 uur)

  Functional Patterns biedt oplossingen die met reguliere fysiotherapie vaak niet mogelijk zijn. Vraag ernaar bij onze specialist: Sander Eyssen.

  85,00

 10. Telefonische zitting

  Al bij ons bekend, maar geen fysieke afspraak nodig? Evalueren hoe het herstel verloopt en extra tips of adviezen nodig? Maak een telefonische afspraak met één van onze collega's!

  45,00

 11. Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek

  Weet je niet zeker wat je met bepaalde lichamelijke klachten aan moet? Twijfels over het inschakelen van een huisarts? Een eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek kan uitkomst bieden. Wij vertellen je of je bij ons op het juiste adres bent! Zo niet, dan helpen we jou zo goed mogelijk verder met een vervolgstap.

  67,00

 12. Specialistische fysiotherapie aan huis

  Een verbijzondering van fysiotherapie nodig aan huis, zoals oedeemtherapie, kinderfysiotherapie of manuele therapie aan huis? Zorg ervoor dat er een verwijzing geregeld is.

  67,00

 13. GLI-intake

  Het aanpakken van de bron en niet de symptomen? Voorkomen dat je klachten krijgt? Pas je leefstijl aan en sluit aan bij één van onze leefstijlinterventie-groepjes onder leiding van Gijs Hoeben.

  99,50

 14. Medische Fitness

  Lekker in beweging blijven onder begeleiding van een professional? Een extra steuntje in de rug nodig en fijn met je eigen groepje aan de slag? Meld je dan aan voor onze Medische Fitness. Vraag bij de administratie voor de voorwaarden. De prijs is per maand.

  42,50

 15. Fysiofitness

  Sporten om fit te worden of te blijven, maar niet afhankelijk zijn van vaste tijden? Meld je dan aan voor Fysiofitness en kom sporten binnen onze openingstijden wanneer het jou uitkomt! Vraag bij de administratie voor de voorwaarden. De prijs is per maand.

  vanaf €22,50

crossmenu