077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Over ons

Afspraak maken

FysioTeam Tegelen

Wie zijn wij?

Wij zijn FysioTeam Tegelen, sinds jaar en dag een begrip in de regio Tegelen en Venlo. Wij hebben een divers team waarbij professionaliteit, aandacht voor de persoon en laagdrempeligheid centraal staan. Binnen ons team hebben wij verschillende specialisaties om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw klacht. Out-of-the-box denken kenmerkt onze manier van werken en op deze manier proberen wij zo goed mogelijk aan te sluiten op de hulpvraag van u.Wij zetten ons in om klachten te verhelpen én voorkomen en hebben uw kwaliteit van leven op nummer 1 staan. Maak kennis met één van onze enthousiaste medewerkers en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen!

Afspraak maken

FysioTeam Tegelen

Wat hebben we in huis?

Mocht u twijfelen of u bij ons aan het goede adres bent, neem eens een kijkje bij onze specialisaties. Zo hebben wij binnen onze praktijk behalve de reguliere fysiotherapie en taping, ook geschoolde ervaring op het gebied van coaching/training en specialisaties in bijvoorbeeld bekkenbodemtherapie, COPD, Covid-herstelzorg, dry needling, echografie, EPTE, fitnessmogelijkheden, functional patterns, gecombineerde leefstijlinterventie (GLI/COOL), geriatrie (i.o), hartrevalidatie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, oncologiefysiotherapie en stoppen met roken (SMR)!

  1. Fysio aan huis

    Soms kan het zo zijn dat een behandeling op één van onze locaties niet mogelijk of praktisch is. Wij komen ook aan huis behandelen! Let op: bij aan huis behandelingen is een verwijzing nodig en kunnen er extra kosten aan zijn verbonden.

  2. Groepen

    Bij bepaalde vormen van fysiotherapie zoals de GLI en SMR, wordt de fysiotherapie in kleine groepjes gegeven. Groot voordeel hiervan is een extra steuntje in de rug, ervaringen van mensen die hetzelfde meemaken en laagdrempeligheid.

  3. Fitness

    Behandeldoel behaald, maar zelf aan de slag om ook fit te blijven? Of (nog) niet fit, maar verder werken aan herstel? Bij ons is het mogelijk om op eigen gelegenheid of in vaste groepjes te komen fitnessen. Eventueel kunnen wij een trainingsschema opstellen als leidraad!

Afspraak maken

Onze specialisten

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

crossmenu