077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Nekklachten

Afspraak maken

MEER INFORMATIE OVER

Nekklachten

Na een drukke werkdag last van nekklachten? Moeite met achterom kijken op de fiets of in de auto? Hoofdpijnklachten of druk rond het hoofd? Nekklachten of klachten ten gevolge van nekklachten (zoals hoofdpijn/druk rond het hoofd of de ogen) zijn zeer hinderlijk en beperken je dagelijkse activiteiten enorm.

Maak een afspraak

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken

Afspraak maken

Wat ons uniek maakt in Nekklachten

  1. Begin bij het begin!

    Nekklachten zijn vervelend, een fijne houding aannemen is vaak lastig en regelmatig krijg je nog een aantal gerelateerde klachten extra. Nekklachten zijn vergelijkbaar met het kip-of-het-ei-verhaal. Is jouw nekklacht een oorzaak of gevolg? Wanneer jouw zithouding tijdens het werk niet juist is en jouw wervelkolom al vanaf de onderrug moet compenseren, uit zich dit aan de top het meest. Juist, jouw nek! Wanneer de fundering van een huis 2 millimeter afwijkt, betekent dat aan de nok heel wat meer... Laat jouw nekklachten daarom uitgebreid bekijken en beoordelen bij ons!

  2. Risicofactoren beperken!

    Vaak zijn nekklachten wel vanuit het verleden bekend, of ken je zelf mensen die (regelmatig) klagen over nekklachten. Niet zo gek, je nek doet veel werk en 'draagt' de hele dag jouw hoofd! Echter komt bij nekklachten toch vaak wat meer kijken, dan je soms in eerste instantie zou vermoeden. Des te meer factoren we weten te vinden en aan te pakken, des te sneller is jouw herstel en des te kleiner de kans op een (snelle) terugval!

  3. Snel resultaat!

    Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise lukt het ons in de meeste gevallen om nekklachten binnen niet al te lange tijd serieus verminderd of zelfs verholpen te hebben! Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren en per persoon verschillend, echter communiceren wij onze verwachtingen omtrent de prognose open en eerlijk met jou. Maak een afspraak bij ons en kijk wat wij voor jouw nekklacht kunnen betekenen!

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

crossmenu