077-3732001
info@fysioteamtegelen.nl

Rugklachten

Afspraak maken

MEER INFORMATIE OVER

Rugklachten

Ervaart u regelmatig problemen met het opstarten van de dag? Pijn in de rug met het opstaan uit een stoel? Dat wanneer u wat langer moet staan, u eigenlijk niet zo goed weet hoe u op den duur moet staan? Rugklachten zijn een van de meest voorkomende klachten. Van langdurige trajecten tot de meest onverwachte, acute rugklacht. “Even de pen oprapen die is gevallen…” Voor elke soort rugklacht, is een apart behandeltraject. Neem contact op met ons en wij zullen je hierover alles uitleggen!

Maak een afspraak

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken

Afspraak maken

Wat ons uniek maakt in Rugklachten

  1. A tot Z!

    De rug is een van de meest complexe regio's van ons lichaam. Elke wervel ten opzicht van de volgende/vorige is een losstaand gewrichtje waarin dus ook beweging plaatsvindt. De rug heeft 12 wervels, dus dan is het niet vreemd om te zien dat er al snel 'ergens' wat mis kan gaan. Tel hierbij op dat er ook nog veel andere gewrichten of botten vanuit de wervelkolom functioneren en dan is het duidelijk dat dit nogal een complex verhaal is. Gelukkig weten wij dit als geen ander en zullen wij tijdens de behandeling van jouw rugklacht een zo breed mogelijk scala aan oorzaak, gevolg, klachten, oplossingen en preventie bieden voor jouw specifieke rugklacht!

  2. Out-of-the-box!

    Rugklachten zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak kunnen wij er iets mee, soms zullen we jou (helaas) minder goed nieuws moeten vertellen of serieuze twijfels hebben en je doorverwijzen. Mocht jouw rugklacht wél binnen onze expertise liggen, maar níet op basis van een 'standaard' protocol te behandelen zijn? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij denken graag buiten de gebaande paden en hebben hierin al vele goede resultaten behaald. Twijfel je? Check eens onze pagina omtrent Functional Patterns!

  3. Kip of ei?

    Sommige rugklachten zijn niet alleen hinderlijk, maar veroorzaken juist veel klachten 'buiten de rug'. Denk aan pijn in de benen, krachtsverlies, veranderd gevoel in de benen... De belangrijkste vraag is 'waar start de klacht?' Daarbij komt de beste opvolg-vraag: 'waardoor komt dit gevoel?' Sommige klachten uiten zich niet als rugklacht, terwijl de oorsprong daar wel ligt! Je kunt dit vergelijken met de lamp in de woonkamer. De lamp kan wel uit zijn, maar is deze defect? Of ligt het aan de schakelaar of bedrading? Wij zoeken voor jou uit waar, of en hoe dit fenomeen in jouw geval wat ze 'referred pain' noemen, in elkaar zit en gaan ervoor zorgen dat alles op alles wordt gezet om dit zo goed en snel mogelijk te behandelen!

Afspraak maken

Reviews

Wat patiënten over ons zeggen

crossmenu